Családi vállalkozás vagyunk. 


Az üzleti élet teljesen más területeiről csöppentünk a kézműves minőségű férficipők világába. Vállalkozásunkat a hiányérzet indította el. Észrevettük, hogy családunk férfi tagjai döntő részben külföldi utazásaik során vásárolnak cipőt. Elkezdtük keresni az okokat és azt találtuk, hogy a magyarországi kínálat sem minőségben, sem változatosságban nem ér fel a nyugat-európaihoz. A magyar férfiak lehetőségei limitáltak, ha magabiztosságukat, sikerességüket minőségi cipőkkel szeretnék demonstrálni. Ezáltal a hölgyek is hiányt szenvednek, hiszen a nők többsége szerint a cipő a férfi ruházat legfontosabb összetevője.


Elhatároztuk, hogy a világhírű, több évtizedes tradícióval rendelkező európai cipőipar termékeit elhozzuk Magyarországra. Több mint egy éven át kerestük a megfelelő kézműves márkákat. 


Hosszú távra tervezünk. 


Olyan döntően spanyol és portugál gyártókat találtunk, aki dizájn és minőség terén a világ élvonalában vannak, de árazásuk nem az Oxford street vásárlóerejéhez igazodik. Közvetlen a gyártóktól vásárolunk, hatékonyan működünk, ezért a Shoe Club for Men kimagasló ár-érték arányt tud biztosítani. 


Időközben beleszerettünk ebbe a gyönyörű iparágba, hiszen a férficipők egy bizonyos minőségi szint felett már műalkotások. Elkötelezettségünket bizonyítja, hogy egyikünk feladta ígéretes pénzügyi vezetői karrierjét, hogy létrehozza a Shoe Club for Men szolgáltatást. Reméljük, hogy sikerült egy minden igényt kielégítő kínálatot összeállítanunk. Kollekciónkat folyamatosan fejlesztjük majd a piac igényeinek megfelelően.


Jó vásárlást kívánunk!